5 måder til at sikre dit hjem i Gentofte mod uvelkomne aktører

februar 5, 2022 by Ingen kommentarer

En del danskere bliver hvert år udsat for indbrud i hjemmet. Det kan være en meget tris oplevelse at komme hjem fra en indkøbstur eller en ferie til et hærget hjem, hvor ens værdifulde ejendele er blevet plyndret. For mange kan det ligeledes være ubehageligt at vide, at fremmede og ondsindede personer har været i ens hjem.

Heldigvis er der en del ting, som du kan gøre for at forbedre sikkerheden i dit hjem. Du kan her gøre brug af nogle af de nævnte metoder eller dem allesammen, hvis du ønsker at forebygge og sikre dit hjem mod indbrud.

 

Vælg strategisk og relevant

Mén inden at du sætter dig for, hvilke du vælger, er det selvfølgeligt relevant, at du tager udgangspunkt i din nuværende situation.

Det giver eksempelvis ikke meget mening, at du vælger at få opsat et hegn eller hæk, hvis ud bor i en lejlighed på 5 sal. På den anden side, hvis du bor i en villa, kan flere af løsningerne give mening for dig at implementere. Hvilke der er tale om, afhænger af hvilke du allerede har, eller dine mangler heraf.

Når det så er sagt, er der her 5 måder til at sikre dit hjem:

  1. Få sikret dør og vinduer med indvending sikring
  2. Udskift låsen til en ny og bedre af en låsesmed i Gentofte
  3. Implementer en indbrudsalarm i hjemmet
  4. Tilmeld dig en service såsom Nabohjælpen
  5. Få monteret et hegn

Hvert punkt har en del måder tilknyttet sig, hvad angår yderligere sikrings tiltag, samt hvilke forskellige muligheder du har.

 

Sikret dør og vinduer indvendigt

Der findes flere måder, hvorpå du kan sikre dit hjems åbninger. Du kan her få installeret samtlige eller særlige låsemekanismer. Er der tale om mere ekstreme tiltag, kan det være opsætning af tremmer eller udskiftning af glasruderne til noget mere hårdførligt.

 

Få implementeret en husalarm

Der findes i dag forskellige typer af alarm, hvor ud kan finde nogle som aktiveres ved hjælp af bevægelses sensorer, hvorimod andre aktiveres ved brud af eksempelvis dør eller vinduer. Herudover har nogle kamera funktioner og målere, hvor du kan opleve at andre alarmer ikke har.

 

Hegn og sikring

Har du en forhave, baghave eller både for- og baghave, kan det være en rigtig god idé for dig at få monteret et hegn i din have. Der findes her mange forskellige løsninger, som du kan gøre brug af. Det kan anbefales, at du får monteret nogle robuste, ikke gennemsigtige og høje hegn. Et smedejerns hegn kan også være fint, hvis det dækker en stor nok overfalde og lignende.

 

Yderligere sikkerhed?

Føler du, at du er særligt udsat og som i mere end almindeligt, kan det give mening at få hyret en eller flere vagter.