Bargade Ayia Napa

oktober 18, 2023 by Ingen kommentarer

Ayia Napa, det pulserende partyparadis på Cypern, er uden tvivl kendt for sine fantastiske strande, krystalklare vand og massevis af muligheder for at feste hele natten lang. Hvis du vil opleve nattelivet i Ayia Napa, så ved du, at det er på den store bargade at det virkelig sker. Her er vores egen guide til bargaden i Ayia Napa, hvor vi fortælller mere om de skandinaviske barer som f.eks. Solsidan, Grabbarna Grus og Ambassaden. Vi har også lavet et separat indlæg om danske barer i Ayia Napa.

 

Solsidan Bar Ayia Napa

Hvis du er til skandinavisk stemning og gode drinks, så er Solsidan stedet du skal besøge. Dette helt geniale sted tilholdssted for mange Skandinaviske gæster. Her kan du høre dansk musik, få nye venner og danse natten lang til de nyeste og sprødese sommerhits. På Solsidan Bar har de professionelt uddannede bartendere, fantastisk musik og en fantastisk atmosfære. Solsidan er uden tvivl favoritstedet for mange unge danskere.

 

Fest i Ayia Napa

Atmosfæren på bargaden i Ayia Napas bargade er helt unik, og den oplever du ikke mange andre steder i Europa. Uanset om du leder efter et sted at slappe af med en lækker cocktail i eller hvis du vil danse til sommerens bedste hits, er Ayia Napa det rigtige sted. Musikken spiller på max i en konkurrence om hvilken klub der kan få flest gæster på floor, og stemningen er intens. Alle er her for at hygge sig, og man mærker glæden i folk.

 

Uendeligt mange barer i Ayia Napa

Ayia Napa er fyldt med barer og klubber for enhver smag. Uanset om du foretrækker danske barer Ayia Napa, engelske pubs eller internationale vibes, vil du finde noget der passer dig. Fra de berømte skandinaviske barer som Solsidan, Grabbarna grus og Ambassaden til de mere internationale steder som Castle, Titanic, Hollywood, Monkey Business og Aqua Club, vil du aldrig løbe tør for steder at besøge.

 

Største og mindste barer i Ayia Napa

Når det kommer til størrelse, har Ayia Napas barer som sagt noget for enhver smag. Hvis du leder efter en massiv fest, er Castle, Titanic og Hollywood de rigtige steder for dig. Disse kæmpe klubber tilbyder store, poolparites og internationale dj’s. Men hvis du vil have en mere intim oplevelse, så er Monkey Business og Aqua Club mindre, men stadig fyldt med sjov og god musik.

 

Cocktails og drinks i Ayia Napa

Ingen tur til Ayia Napas bargade er komplet uden at prøve nogle af de fantastiske cocktails og drinks, som bartenderne her er kendt for lave på professionel vis. Det kan anbefales at prøve en af de lokale specialiteter som “Cyprus Sunrise” eller “Ayia Napa Iced Tea”. Hvis du foretrækker klassikere som Mojitos eller Piña Coladas, er der masser af steder at slukke tørsten.

 

Masser af sælgere og promotorer – Stol på dine guider

 

Du vil uden tvivl støde på en masse promotorer og sælgere på gaden, der forsøger at lokke dig ind i deres respektive barer eller klubber, men her er det en god idé at stole på dine guider. De kender området bedre end nogen anden og kan guide dig til de bedste steder at besøge, så du undgår at havne i en turistfælde.

 

Står din sommerferie på en tur til Ayia Napa med DUF-Rejser, kan du se frem til uforglemmelige festoplevelser i bargaden. Uanset om du er til skandinaviske barer som Solsidan, Ambassaden og Grabbarna Grus, de største klubber som Castle og Titanic eller de mindre steder som Monkey Business og Bronx, har Ayia Napa noget for enhver festabe. Så lad festen begynde og nyd din tid i dette festlige paradis på Cypern!