Bestil is til festen og bliv årets vært

oktober 1, 2021 by Ingen kommentarer

Skal du snart holde en fest med alle dem, du holder af? Så er der uden tvivl mange ting, du skal have på plads. Måske er du lige nu i en situation, hvor du stresser over alt det, du skal have handlet. Og det kan vi godt forstå! Hvis festen skal blive en succes, så skal det hele jo spille. Derfor kommer vi her med en guide til en måske lille del af festen: nemlig is!

For os er det vigtigt at understrege: bestil is! For mange virker det som en lidt ligegyldig detalje, for gæsterne kan jo sagtens nyde en sodavand eller cocktail uden isterninger. Men vi kan formentlig alle blive enige om, at det smager 100% bedre, hvis drikkevaren er kold.  Derfor bør du bestemt gå op i, at der er isterninger til alle dine gæster. Din fest vil kun blive bedre af, at dine gæster kan nyde cocktailen eller anden drink til fulde!

 

Hvorfor bestille is?

I introen stod det muligvis ret klart, at is og isterninger har en kæmpe betydning for, hvor godt en drink smager. Så det er selvfølgelig den absolut største grund til, at du bør have isterninger til festen.

Så er der den anden krølle ved det. Du bør bestille isen. Det gør det meget nemmere for dig at servere iskolde drinks til alle dine gæster. Når du bestiller din is, får du nemlig isterningerne i en stor termotønde med låg. Så kan enten du eller gæsten selv fylde drinken med is med hjælp fra en isske i tønden. Det tager max 5 sekunder, og så er der isterninger til at holde cocktailen, sodavand eller blot vand koldt længe!

Det at bestille is gør derfor både festen bedre og nemmere for dig og gæsterne. Det er klart en løsning, som du bør overveje til din næste fest!

 

Hvor kan du bestille is?

Der er en del valgmuligheder, hvis du ønsker at bestille is til din fest. Men som med så meget andet, så er det langt fra alle løsninger, der er af den bedste kvalitet i forhold til produktet og servicen. Derfor bør du selvfølgelig altid undersøge leverandøren, inden du beslutter dig for at købe fra netop denne.

Det kan for eksempel være stor forskel på, hvad en levering koster. Nogle tager 200 kr. for en levering, hvor andre kan runde over 1000 kr. for en levering. Det er derfor oplagt at se nærmere på, om du kan spare på leveringen ved at vælge en anden løsning.

Hvis du er nysgerrig, hvordan andre har oplevet en specifik leverandørs service og produkt, så kan du altid tjekke deres Trustpilot. Her kan du hurtigt få et indblik i, hvor troværdig en leverandør er.

 

Dit valg af isterninger

Isterninger er ikke bare isterninger. Der er enormt mange forme at vælge imellem. Typisk kan du bestille de almindelige firkantede isterninger, knust is og cube is. Du kommer også langt med netop disse typer.

Hvis du har til hensigt at servere cocktails for dine gæster, så anbefaler vi, at du også bestiller noget knust is. De fungerer bedst. Faktisk kræver langt de fleste cocktails, at du bruger knust is, da det giver den bedste smagsoplevelse.

Hvis faktisk skal i gang med at shake nogle cocktails, er det en god idé at have cube is. Det er det bedste valg, da isterningerne ikke smelter for hurtigt, når du er i gang med shake.

 

Alt det øvrige tilbehør til festen

Der er selvfølgelig MEGET mere end bare isterninger til en fest. Du bør for eksempel på styr på:

  • Pynt
  • Mad
  • Drikkevarer
  • Lokation
  • Musik

Det virker måske som en simpel liste, men når du først dykker ned i hvert punkt, så kan det pludselig tage lang tid at få plads. For eksempel i forhold til musik, så skal du bestemme dig for, om det skal live eller bare en playliste. Og når du har gjort det, skal du også finde en genre, som passer til den stemning, du gerne vil have til din fest. Er det en fest, hvor gæsterne mest af alt sidder og snakker med hinanden? Eller vil du gerne have dem ud at danse? Alt det kan musikken hjælpe dig med.

Derfor anbefaler vi også, at du kommer hurtigt i gang med at planlægge din fest. Lige pludselig er tiden gået!