Billige gummimåtter til bil, båd & hus

juni 20, 2022 by Ingen kommentarer

Ønsker du at gøre din bil, båd og hus mere skridsikkert, så du forsvarligt kan bevæge dig rundt uden at falde eller skride? Ja, så er det værd at investere i nogle billige gummimåtter fordi din sikkerhed står foran alt andet. Vi ser her nærmere på, hvor du kan lægge disse måtter og hvordan du kan få glæde af dem. Læs med her.

Skridsikre måtter i bilen

Når du går ud og ind af din bil og også sidder i den, er det vigtigt, at du står ordentligt fast. Her kan billige gummimåtter ved fødderne, både ved førersædet og de andre passagersæder være ideelle at placere. Det er ikke altid, at man har de bedste og mest skridsikre sko på, når man kører bil og her er det ekstra vigtigt at have et skridsikkert underlag at stå fast på.

Har du hund med i bilen kan den også have gavn af disse måtter, der gør, at hunden ikke glider rundt. Den kan dermed føle sig mere tryg under kørslen og ligeledes kan dens ejer.

Gummimåtter på båden

Enhver bådentusiast ved, at der kan være meget glat på en båd. Det vælter sommetider ind med vand, når bølgerne går højt og desuden går man rundt i et glat føre, fordi ens egne sko eller støvler er blevet våde. Her på båden skal sikkerheden være absolut i top, så I hverken falder over borde eller glider på selve dækket. Derfor er det helt essentielt, at I lægger gummimåtter, der hvor I befinder jer allermest.

Det kan være foran styrepinden, når I går ned i kahytten og der, hvor I skal have med rebene at gøre. Læg også gerne en måtte, der hvor I stiger af og på båden og tag en ekstra gummimåtte med til den lille skammel, som nogle vælger at placere på landgangsbroen for at kunne stige bedre af og på båden.

Gummimåtter i huset

Er I måske seniorer, der går lidt vakkelvornt og har brug for ekstra skridsikre måtter i hjemmet, er det vigtigt at lægge gummimåtter, der hvor I bevæger jer rundt og står meget. Det kan være i brusebadet, hvor I har tendens til at glide i det glatte underlag eller det kan være over dørkarmene, hvor I kan falde over karmen. Gummimåtterne er her ideelle, fordi de også fungerer som dække for ledninger eller forhøjninger i hjemmet, som man nemt kan falde over.