Derfor bør du ikke kvitte cigaretterne uden et rygestopmiddel

maj 15, 2022 by Ingen kommentarer

Hvis du har et ønske om at stoppe med at ryge, så har du truffet en fornuftig beslutning. Det er dog vigtigt, at du er forberedt på, at det bliver en kamp. Det er nemlig ikke nemt at kvitte cigaretterne, hvilket er grunden til, at mange fejler.

Vil du gerne give dig selv de bedste vilkår, skal du derfor ikke blot stoppe fra den ene dag til den anden. Du skal derimod sørge for at finde et rygestopmiddel, da dette vil gøre det markant lettere at få succes med dit rygestop.

I denne forbindelse har du et hav af muligheder, da der findes rigtig mange rygestopmidler på det danske marked. Du kan bl.a. bruge billig snus (eller nikotinposer, som det egentlig er, når det sælges i Danmark, hvor snus er ulovligt).

Intet hjælpemiddel øger risikoen for tilbagefald

Den primære grund til, at du bør bruge et hjælpemiddel, hvis du har et ønske om at stoppe med at ryge er, at det mindsker risikoen for et tilbagefald. Hvis du blot tager en ‘kold tyrker’, er der en stor risiko for, at du ender med at falde i igen.

Der er rigtig mange, der forsøger at stoppe med at ryge, uden at have et hjælpemiddel, de kan bruge til at gøre det lettere. Ganske vist er der nogen, der får succes med dette, men en stor del af dem falder tilbage.

Vil du gerne undgå at blive en del af statistikken over rygere, der er stoppet, for igen at begynde med at ryge, skal du derfor investere i et hjælpemiddel.

Dit humør påvirkes i mindre grad

Det er bestemt også værd at tilføje, at dit humør nemt kan blive påvirket, hvis du beslutter dig for, at du vil stoppe med at ryge. Gør du brug af et rygestopmiddel, vil det dog betyde, at dit humør bliver påvirket i mindre grad.

Hvis du føler, at der er en vis risiko for, at dit humør ender med at blive meget påvirket af dit rygestop, så er det særligt vigtigt, at du ikke forsøger at kaste dig ud i det, før du har fundet et rygestopmiddel.

Dette er ikke blot noget du selv vil værdsætte, men bestemt også dem omkring dig. Det er nemlig dem, der kommer til at mærke, at du er i dårligt humør.

Du viser omverdenen, at du prøver at stoppe

Når du gør brug af et hjælpemiddel til dit rygestop, så viser du faktisk også til folk omkring dig, at du gerne vil stoppe. Det kan være en stor fordel, da det kan hjælpe med at holde dig motiveret, fordi du ikke ønsker at tabe ansigt overfor dem, der ved, at du forsøger at stoppe.

Det er generelt altid en god idé at man fortæller åbent om det, når man vil forsøge sig med en livsstilsændring. Gør man det, vil man nemlig i højere grad føle sig tvunget til at nå det mål, man har sat sig, da man ellers bliver skuffet over sig selv.