Driller parforholdet? Sådan genfinder I gnisten

marts 23, 2022 by Ingen kommentarer

At være i et parforhold er et projekt, som kræver både tid, tålmodighed og pleje. Parforholdet har brug for opmærksomhed og vedligeholdelse for at forblive spændende, trygt og rart. Når hverdagen sætter ind, kan det være ekstra svært at finde tid til passion. Hvis du synes, at dit parforhold har brug for at genfinde gnisten, så er der masser af metoder og værktøjer, som kan hjælpe med at få passionen tilbage. Du kan blot læse videre her, og få nye idéer til hvordan, at din partner og dig genfinder den gamle forelskelse.

Parterapi kan være et proaktivt valg

Mange tænker, at man først skal i parterapi, når at det hele brænder på. Virkeligheden er dog en anden, og I kan sagtens tage i parterapi, selvom at I ikke har de store udfordringer eller problemer. Parterapi kan nemlig være et proaktivt valg, som forebygger at konflikter og kommunikationsproblemer opstår i den lange bange. Mange moderne par bruger parterapi, som en form for investering i fremtiden. En parterapeut er en god og neutral tredje part, som kan se jeres problemer udefra. Med hjælp fra terapeuten kan I bedre forstå jeres indbyrdes mønstre og kommunikation og blive bedre til at forstå hinanden og genfinde intimiteten.

Kropsligt nærvær

Det kan også være en god idé at finde nye måder at dyrke den fysiske intimitet. Det kan f. eks være ved at give hinanden massage. I kan f. eks give jer i kast med nuru, som er en japansk massageform, hvor man anvender hele kroppen i stedet for bare hænderne. Nuru kræver tid og ro, og det er en god måde at få gang i intimitet og passion. Hvis I har lyst til at prøve nuru, skal I være opmærksomme på, at det kræver nogle specielle massageolier. De almindelige slags massageolie er for fedtede og kan hurtigt skabe et stort griseri i møblerne. Man kan få speciallavet creme til formålet, som ikke skader møbler og sengebetræk på samme måde.

Gode oplevelser

Det er også vigtigt at få nogle gode oplevelser med din partner. Nogle gange kan der gå meget hverdag i forholdet, hvor man ikke kommer ud og får nye indtryk. Det er vigtigt for at bevare den gode og sjove relation, at man bliver ved med at tage ud. Sørg for at tage i biografen, i teateret eller på kunstudstilling. Det kan også være sjovt at dyrke en sport sammen eller tage ud og opleve naturen.