Dyreportal.dk – Ny innovativ markedsplads

september 30, 2021 by Ingen kommentarer

Dyreportal.dk er en ny og innovativ markedsplads for køb og salg af kæledyr.

 

På Dyreportal.dk kan du nemt og enkelt oprette en gratis bruger og herefter sætte dit dyr til salg på siden. Når du har oprettet din annonce, skal du blot vente en kort periode på at annoncen bliver accepteret af kundeservice.

Konceptet for virksomheden er at sikre en sikker dyrehandel mellem sælger og køber. Det er sat op til at sikre sælger at finde de mest kvalificerede henvendelser og herudfra vælge det helt rigtige hjem til kæledyret.

 

Hvilke slags kæledyr kan man finde på Dyreportal?
Du kan finde alle slags kæledyr på portalen! På hjemmesiden har man opdelt kæledyr i 8 kategorier: Hunde, katte, heste, gnavere, fisk, fugle, krybdyr og andre dyr. Dette er med til at give kunderne det mest optimale overblik over de dyr, de har mulighed for at købe på hjemmesiden.

Du kan finde alle kæledyrene på Dyreportal.

Det er muligt at læse sig til hvad, hvordan og hvorfor man skal vælge netop de dyr vi har, da her er lavet race- og artbeskrivelse af alle kæledyr på portalen. Du kan nederst på siden alle disse beskrivelser og du skal blot trykke ind på dem du ønsker at vide mere om.

Hjemmesiden kan filtrere din søgning, så optimalt som muligt. Du kan som køber filtrere din kæledyrssøgning ud fra race, område og pris, hvilket anses som værende de mest brugbare filtreringsmuligheder.

 

Hvorfor skal du vælge Dyreportal.dk, hvis du ønsker at sælge dit kæledyr?

Det er helt gratis for sælgere på portalen og Dyreportal står for al markedsføring og promovering af din annonce. Dyreportal har valgt at tage betaling for at kontakte alle sælgere, hvilket sikrer at man ikke får useriøse henvendelser og dermed kan vælge ud fra de mange seriøse henvendelser man måtte få. Man kan både sælge kæledyr som privat, men også som opdrætter eller kennel, hvilket giver køberen et stort udvalg af kæledyr i hele Danmark.

 

Hvorfor skal du vælge Dyreportal, hvis du ønsker at købe et kæledyr?

Hvis man ønsker at erhverve sig et nyt kæledyr, bør du vælge Dyreportal, fordi at alle annoncer bliver manuelt gennemgået, for at sikre at alle annoncer er ægte og at dyrenes forhold er de mest optimale de kan have. Der gøres alt hvad der kan for at finde oplysninger om vores sælgere, da der ikke ønskes salg af hunde under dårlige forhold sker gennem portalen. Her bruges forskellige værktøjer til at sikre dette og skabe en høj kvalitet af annoncerne på hjemmesiden.

Hvad siger kunderne om Dyreportal.dk?

Dyreportal har modtaget en stor mængde positiv feedback på servicen. Dette afspejles tydeligt af portalens Trustpilot-profil, som har over 75% 5 stjernede anmeldelser, som alle på sine forskellige oplevelser har anmeldt hjemmesidens service og resultater.

 

Eksempler på gode anmeldelser:

Anne Marie
⭐⭐⭐⭐⭐
Jeg fik solgt min hund rimelig hurtigt. Jeg kunne ikke finde ud af at slette annoncen. Jeg skrev til support, og de hjalp med det samme.

Jette

⭐⭐⭐⭐⭐
Super side, hvor jeg fandt mine to dejlige hundebasser Mari og Siga. Surport kommer med feedback med det samme og siden er nem at finde rundt på. Kan kun anbefale siden på det varmeste. 🙂

 

Birgitte
⭐⭐⭐⭐⭐

Super hurtig respons på mail samt rigtig god og personlig kundeservice af Camilla, Dyreportal.dk