Få en autoriseret til at fjerne din tatovering

september 12, 2022 by Ingen kommentarer

Er du ikke helt så glad for din tatovering mere som du var engang, så er det med lidt tålmodighed muligt at få den fjernet hos autoriseret fagpersonale med speciale på området. Hos din lokale tatovør i Vanløse arbejdes der ikke kun med at påføre tatoveringer på huden, men der arbejdes ligeledes med at fjerne uønskede tatoveringer permanent. Det er selvfølgelig muligt at overskygge den gamle tatovering med en ny, men du kan også fjerne den helt ved hjælp af laserbehandling.

Fjern blækket fra huden permanent

Med laserbehandling sprænges de blækpartikler der tidligere er blevet indlejret i det øverste lag af din hud og efter endt heling, vil du ikke længere kunne se, at der tidligere har været en tatovering. Hvor mange behandlinger der er nødvendig og hvor lang tid disse tager er individuelt og afhænger ligeledes af den størrelse som den uønskede tatovering du ønsker skal fjernes har. Med laserbehandling som middel til at fjerne din gamle tatovering, får du den hurtigste og mest effektive permanente løsning.

Du skal have tålmodighed for at komme af med din tatovering

Til trods for at laserbehandling til at fjerne tatoveringer er effektivt, så vil det kræve flere omgange på behandlingsbordet. Imellem hver behandling, skal din hud have mulighed for at arbejde, udskille blæk på samme vis som affaldsstoffer og din hud skal derfor hele. Mellem hver behandling med laser, skal der gå mindst 6 uger, så det sikres at der ikke tilføres unødvendige skader på den øverste del af huden. Det er altså ikke noget der forsvinder over natten, selv med den rette behandling og du må forvente at der skal 6 til 12 behandlinger til med laseren, førend du ikke længere kan se din tidligere uønskede tatovering.

Bliv behandlet individuelt med professionel hjælp

Når du skal til din tatovør for at få fjernet en uønsket tatovering med laserbehandling, så er det meget individuelt hvordan din krop og din smertetærskel håndterer og reager på processen. Nogle beskriver det som værende smertefuldt at modtage laserbehandling, mens andre ikke mærker det markant. Derfor er det også individuelle løsninger der skal til, for at du kan føle dig tryg og for at du kan opnå det bedste mulige resultat på kortest tid, uden at du skal føle mere smerte end højest nødvendigt.