Få en bedre søvn med Super Sover

oktober 22, 2021 by Ingen kommentarer

Er du en af dem, der absolut ikke kan få noget søvn, hvis der ikke er helt mørkt i rummet? Du er langt fra den eneste! Nogle gange er mørklægningsgardiner bare ikke nok, eller også kan partneren ikke falde i søvn, uden at fjernsynet kører. Heldigvis er der hjælp at hente med en Super Sover maske.

Hvad er en Super Sover?

Super Sover masken gør det nemt for dig at få en god nats søvn. Masken lover 100% mørklægning, da den er udstyret med øjenkopper. Øjenkopperne er store og passer derfor til de fleste øjenstørrelser, og samtidig sikrer de, at lyset ikke kan slippe ind fra maskens bund, som det gør med normale sovemasker. Desuden giver øjenkopperne dig chance for at blinke under masken, hvis du skulle få brug for det.

Masken har desuden en justerbar og elastisk rem, der nemt kan indstilles, så du ikke skal være bekymret for, om masken passer til netop dit hoved.

Alt du skal vide

Du kan få en bedre søvn med denne sovemaske. Masken er lavet af lycra og memory foam. Begge materialer er blide mod huden, og så tilpasser de sig til din næse, øjne og ansigt, så du altid føler dig komfortabel med din maske på. Med masken på linket får du desuden en opbevaringspose. Den er god, da Super Sover masken er oplagt at have med på farten, så du aldrig skal gå på kompromis med den gode nattesøvn.

Andre produkter

Hvis du har problemer med at sove, så har Super Sover heldigvis en masse forskellige produkter, der kan gøre det nemmere. Dem kan du alle sammen finde på Super Sover hjemmesiden.

Har du problemer med nattesøvnen på grund af trælst lysindfald? Fortvivl ikke! Denne artikel har forhåbentligt lært dig lidt om Super Sover masken, der kan sikre dig en god nats søvn. Sov godt!