Festfyrværkeri i Odense & Fyn

maj 27, 2022 by Ingen kommentarer

Lad os bare være ærlige – der findes intet bedre end fyrværkeri til en uforglemmelig nytårsaften. Festfyrværkeri er altid imponerende og tilføjer et utroligt underholdende visuelt aspekt til festlighederne.

Gæsterne kommer altid til en fest i Odense og forventer, at den er god og indbydende. Vil man have, at festen skal skille sig ud og være en fest, som alle vil huske i lang tid, kan gøres med et fantastisk og storslået festfyrværkeri i Odense.

Det giver arrangementet et personligt præg. Ildrammen kan kombineres med dekorative springvand eller andre typer lavspændingsfyrværkeri til festfyrværkeri i matchende farver og effekter.

I forbindelse hermed opstår der nogle praktiske spørgsmål, som man skal være opmærksom på inden man begiver sig ud i at købe krudt ind til nytårsaften.

Hvornår må man købe fyrværkeri i Odense?

Det er kun lovligt at købe fyrværkeri fra den 15. til den 31. december. Det gælder både i butikker og online.

Hvornår må man affyre fyrværkeri?

Man må kun affyre fyrværkeri fra den 27. december til den 1. januar. Hvis man ønsker at bruge fyrværkeri uden for sæsonen, skal man hyre en festfyrværkeri-mand.

Hvordan sikrer man sig, at man køber lovligt fyrværkeri?

Fyrværkeri skal være CE-mærket, ellers er det ikke lovligt i Danmark. For at opnå CE-mærket skal produktet bl.a. testes og godkendes. Man skal sørge for kun at bruge fyrværkeri, der er godkendt til borgere. Og selv der skal man være opmærksom på sikkerheden.

Hvis man vælger et lokalt fyrværkerifirma, bruger man mindre budget på transport og mere på sit eget fyrværkeri. De fleste fyrværkerifirmaer tager sig af alt til et fyrværkerishow, lige fra myndighedsgodkendelse, undersøgelse af fyringsbetingelser, forsikring, afspærring, opsætning, fyring og oprydning.

Er man på udkig efter noget helt unikt, er et musikfyrværkeri, hvor fyrværkeriet affyres i takt med musikken, noget helt specielt og en fantastisk oplevelse. Kombinationen af musik og fyrværkeri giver et unikt show.

Fyrværkerivirksomheder på Fyn og i Odense fremstiller fyrværkeri til alle typer musik og arrangementer. Uanset hvilken musikgenre man ønsker fyrværkeriet til, vil oplevelsen være helt unik. Man kan også skabe et show med sin egen yndlingsmusik.

Skal man holde sin fest i Odense eller et andet skønt stedt på Fyn, findes der flere fyrværkerifirmaer der tilbyder alle slags arrangementer. Det kan være:

Bryllupper

Jubilæer

Fødselsdage

Virksomhedsfester

Byfester

Julefrokoster

Kulturelle begivenheder

Konfirmationer

Skoleafslutninger

Festivaler

Åbningsarrangementer

Listen er uendelig men hvordan gør man, hvis man vil overraske med et fyrværkeri som gave? De fleste firmaer ankommer diskret og stiller op i hemmelighed, så man kan overraske festen og værten. Hele showet starter når man er klar og giver besked.

Hvis man har særlige ønsker, er et firma altid klar til gøre sit bedste for at medtage dem i programmet. Det kan f.eks. være en brandindskrift med initialer, navn, årstal eller et symbol, logo eller en smiley. Det kan formes i mange farver og kombinationer.

Vi må ikke undlade at nævne, at det vigtigste ved al brug af fyrværkeri er sikkerheden. Fyrværkeri er utroligt smukt, fascinerende og farligt, hvis det ikke håndteres korrekt. Man kan ofte læse om folk, der er kommet til skade på grund af fyrværkeri. Disse ulykker er ofte kendetegnet ved menneskelige fejl og uopmærksomhed.

Derfor er regler og love blevet strammet for at reducere antallet af ulykker. Alle fyrværkeriselskaber i Odense og på Fyn overholder naturligvis alle regler. Som professionelle pyroteknikere kan de garantere  fuld sikkerhed både før, under og efter fyrværkeriet.

Sikkerhedsafstande kan IKKE diskuteres.

Derfor kan man aldrig gå på kompromis med sikkerheden.