Forbedre jeres administration med den rette inkjet printer og spar over 83% på strømforbruget

april 6, 2022 by Ingen kommentarer

Vi lever i dag i en tid og verden, hvor omstillingsparathed er en afgørende faktor. Stigende elpriser har medført til sviende elregninger for mange private såvel som organisationer. En skræmmende fortælling som kan få gennemgående konsekvenser.

En gyser i røde tal

Særligt for arbejdspladserne kan et stigende strømforbrug medføre til betydelige store regninger, som kan sætte en kæp i hjulet på vækst eventyret. Det kan indebære ubehagelige overaskeler i form af røde tal på bundlinjen, nedskæringer og værste fald nedlukninger og konkurser.

På man arbejdspladser er spiller den administrative funktion en vigtig rolle. Det er nemlig administrationen der ajourfører, at driften går som planlagt, at der er styr og orden gennem hele organisationen – eller som meget som muligt.

Fælles for de fleste administrationer er, at de forbruger dagligt papir og printere i en til tider stor skala. Men det som mange glemmer er, at printere bruger strøm ved hver en udskrivning. Bruges printeren flittigt kan det indebære flere hundrede udskrivninger hver dag. Det kan hurtigt udvikle sig til en ubehagelig overraskelse, når enden af måneden står for døren.

Ikke nødvendigvis så sort og hvidt

Det kan være åbenlyst at begynde at tænke på at omstille sine nuværende papirbaserede arbejdsprocesser over til digitale. Dette indebærer sågar også udskiftningen af printeren til en computer, hvis installerede kommunikationsplatforme bliver de ny distributører af de forretningskristiske dokumenter.

Men virkeligheden er ikke nødvendigvis så sort og hvid, som du skulle tro. Tværtimod kan du stadigvæk beholde dit printermiljø, hvis du ønsker at spare penge på dine driftsomkostninger. Det kan dog stadigvæk være en god ide, at du overvejer at skifte manuelt tunge arbejdsprocesser over til en digital løsning, da du derved kan spare tid og penge på udførslen af dem.

Men går vi tilbage til printeren, kan du med hjælp af den rette printerløsning stadigvæk beholde dit printermiljø.

Ind kommer Epson

Et godt eksempel på en moderne printerløsning er Epsons nye inkjet printer. Det der gør denne printerløsning særlig speciel, er dens brug af banebrydende varmeteknologi i udskrivningsfasen. Mere detaljeret bruger printeren varmeteknologi i blækaffyringsprocessen, hvor den ikke bruger en fuserenhed til opvarmningen, men derimod Piezo-element.

Ifølge Epson selv sparer du op til 83%, hvis ikke mere energi ved at bruge deres inkjet printer fremfor en almindelig laserprinter. Mange konventionelle printere og særligt ældre modeller har oftest et ineffektivt forbrug, hvad angår el, blæk og andre forbrugsmaterialer.

Dette er foruden at tale om de besparelser på forbrugsmaterialer, som du kan drage fordel af ved skifte over til denne løsning.

For at opsummere kan du med en inkjet printer fra Epson opnå betydelige fordele indenfor:

  • Bedre funktionalitet
  • Hurtigere opstart
  • +83 % mindre energiforbrug
  • Betydelige økonomiske besparelser
  • Mere bæredygtighed