Invester i medarbejdertrivsel med komfortkøl    

november 23, 2021 by Ingen kommentarer

Når vi mennesker skal lære noget nyt, er det vigtigt, at hjernen får de bedste betingelser til dette. Her er det essentielt, at der er den optimale temperatur i rummet, så man ikke enten fryser eller sveder. Hvis man enten fryser eller sveder, bruger kroppen al sin gode energi på at holde kroppen varm eller sænke temperaturen i kroppen og dermed får hjernen mindre energi at arbejde med. Det kan være decideret svært at lære nye ting, hvis der for eksempel er hedebølge og krop og sind er sløvt og kun bruger energi på at svede og være tung i kroppen. Derfor, hvis man enten er elev, kursist eller universitetsstuderende eller lærer eller underviser, er det velkomment, når der bliver installeret komfortkøl i rummet. Vi vil derfor se lidt nærmere på alle de mange fordele, der er forbundet med forskellige former for

komfortkøl.

 

Mange fordele ved komfortkøl

Et komfortkøleanlæg er værd at investere penge i på grund af de mange fordele ved at installere komfortkøl og vi lister her nogle af dem:

 

  1. Det sikrer en bedre indlæring hos eleverne og dermed bedre præstationer.
  2. Det er mere klimavenligt og bæredygtigt og dermed godt for klodens og menneskers velbefindende.
  3. Det øger den generelle trivsel hos mennesker, der skal arbejde effektivt i mange timer i det samme rum.
  4. Det sikrer, at der kan tænkes og arbejdes, selvom det er hedebølge udenfor. Det er dermed en mere stabil præstation, der bliver sikret, uanset vejret udenfor.
  5. Det sikrer et bedre indeklima, hvilket smitter af på helbredet og humøret.

 

Air con til de varme dage

Sidder du i et varmt undervisningslokale og skal lære noget, er det vigtigt, at der er et ordentligt komfortkøl anlæg i rummet. Dermed er der hele tiden en komfortabel temperatur, der gør, at du ikke skal fokusere på, om du sveder eller fryser, men reelt kan fokusere på det, du skal lære.

Skal du til eksamen er det endnu vigtigere, at rummet er behageligt i temperatur, så du kan præstere det bedste, du har lært.

Få rådgivning af professionelle

Har I undervisnings- møde eller workshoplokaler, der kunne trænge til en behagelig temperatur året rundt, kan I altid få professionel rådgivning herom af kølefirmaet. Det vil være godt givet ud for medarbejdernes og elevernes trivsel og præstationsevne.

Overvej derfor de gavnlige effekter ved at have et godt indeklima, og overvej også om der er noget, du selv kan gøre for at forbedre dit eget.