Invisalign behandling – Sammenlign priser på Frederiksberg!

november 29, 2022 by Ingen kommentarer

Er du træt af at se dine tænder stritte alle vegne, og ønsker du at gøre noget ved det? Så overvejer du måske Invisalign. Med Invisalign får du rettet dine tænder på en skånsom og effektiv måde, så du kan få et smukt og harmonisk smilet igen. Men hvordan finder man den bedste Invisalign behandler på Frederiksberg? Det får du hjælp til nu!

 

Der er så mange forskellige Tandlæger, og de har alle hver deres priser. Men nu har en ung iværksætter fra Frederiksberg startet et nyt koncept, som giver dig muligheden for at udspille de mange forskellige invisalign behandlere mod hinanden. Konceptet hedder invisaligntilbud, og finder den bedste pris for at få rettet lige netop dine tænder. Du skal blot indsende billeder af dit tandsæt, og inden for 10 dage modtager du 2 tilbud fra Tandlæger på Frederiksberg. På den måde er du sikker på at finde den bedst tandlæge og til den bedst mulige pris på netop din behandling.

 

Nemt og hurtig behandling med Invisalign – uden at gå på kompromis med kvaliteten!

Invisalign er en mere moderne og diskret teknik end de traditionelle metal-braces, som vi kender dem. Teknikken har eksisteret siden 1990’erne, og er i dag en af de mest effektive og populære behandlinger indenfor ortodonti. Med Invisalign bliver dine tænder gradvist rettet igennem brugen af en række transparente plastik-skinner, der passer perfekt til dine tænder. Behandlingen er relativ hurtig, og skinnerne kan nemt afmonteres – så du kan spise, drikke og børste tænder lige som normalt. Du undgår derfor gener som f.eks. besværet med at rengøre brachen samt smerter fra stramme bånd osv.  

Det er derfor ingen undtagelse, at Invisalign i dag er den foretrukne behandling for mange patienter verden over (mere end 3 millioner patienter har allerede gennemført behandlingen). 

Hvor meget koster behandling af Invisalign Frederiksberg? Det kommer helt an på din situation! 

 

Invididuel vurdering fra tandlæger på Frederiksberg – Få 2 gratis tilbud! 

For at give dig et overblik over hvad Invisalign vil koste for lige netop dig, tilbyder invisaligntilbud 2 gratis vurderinger hos 2 forskellige Tandlæger på Frederiksberg. I løbet af 10 dage vil du modtage 2 personlige tilbud, som du kan sammenligne med hinanden – helt uforpligtende! Alt hvad vi spørger efter fra dig er billeder af dit aktuelle tandsæt. Disse billeder sendes sammen med en kort beskrivelse af dine udfordringer med dit tandsæt til os. Når du har sendt billederne til invisaligntilbud, så sørger de for resten.
De kontakter 2 profesionelle og invisalign certificerede tandlæger på Frederiksberg. De indhenter tilbud, og sørger for de stemmer overens med dine ønsker. Derefter vil du modtage tilbuddene, og du kan frit vælge hvilken tandlæge du vil til forundersøgelse hos.