Juleindretning og julegaver

december 13, 2021 by Ingen kommentarer

Jeg ved at det stadig er november og de nætterne bliver længere mens vejret bliver koldere og koldere. Mine tanker er begyndt at fokusere på julen og hvad jeg kan strikke og hækle.
Jeg planlægger allerede hvordan jeg skal indrette mit hus, pynte vores juletræ og strikke gaver til min familie.

Jeg har længe gået og ventet på min nye møbler eftersom vi besluttede os for at skifte alt det gamle ud med nyt. Mine nye røde sofaer er virkelig fyldt med liv og har ændret udtrykket i vores lejlighed. Nu hvor jeg er færdig med vores indretning begynder jeg at forberede vores juleindretning.
Vi har rigtig mange lyskæder som vi hvert år sætter op over alt i vores hjem og skaber en rigtig hyggelig stemning for vores børn.

Jeg har hæklet rigtig mange julehjerter og kugler som vi har genbrugt i 4 år. I år har jeg tænkt mig at hækle en rensdyr som skal stå midt i vores stue sammen med et juletræ. Jeg har også tænkt mig at hækle de fleste julepynt i noget bomuldsgarn og min mand vil køre nogle led strimler i gennem alle de hæklede pynt. Jeg efterlader en åbning i alle julepynt så led strimlen kan køre i gennem alle sammen. Vores led strimmel er ca. 40 m langt og er passende til juletræ på 180cm.

Jeg har besluttet mig for at strikke en norsk sweater til min mand i noget tykt alpaca garn. Jeg har luret lidt på Drops Air fra Garnstudio men har ikke besluttet mig 100%. Til mine børn vil jeg strikke en hue, halstørklæde og vanter med uldgarn.

Jeg har også besluttet mig for at strikke en trøje til mig selv. Jeg har luret lidt på nogle af Petiteknits opskrifter. Jeg har dog ikke besluttet mig helt. Det er rigtig svært når hun har så mange flotte opskrifter.

Til sidst vil jeg også strikke en bluse til min mor og far med julemønster og rensdyr 😊

Det hele skal laves færdig på 6 uger, så jeg har en del travlt 😊 Heldigvis er jeg på orlov og har massere af fritid hvor jeg kan se netflix og strikke og hækle.

Det har i mange år været en tradition at vi holder jul hos mine forældre og det gør vi igen i år.

Jeg vil allerede ønske alle en rigtig glædelig jul og godt nytår når vi når der til.

Kærlige hilsner