Kasketter og deres brugbarhed – Hvordan kan man designe sine kasketter?

marts 29, 2022 by Ingen kommentarer

Med en kasket så er det en smart måde at ændre sit udseende på uden at skulle ligge så meget energi i det. En kasket har fordele og ulemper. En af ulemperne er at den får håret til at se bøvlet ud, når man tager kasketten af. Den skaber nemlig en masse friktion imod håret, og når håret bliver tævet i flere timer på denne måde, så bliver håret som konsekvens meget grimmere når man tager kasketten af. Af denne årsag, så er det en god ide, hvis man vælger at bruge hat, at beslutte sig for ikke at tage den af i løbet af dagen, men først når man er hjemme igen,.

 

Fordelen ved kasketter er at de er gode at benytte sig af i sollys. mange af dem har nemlig den egenskab at de kan beskytte for solens lys. Det betyder altså at man ikke behøver solbriller i lige så store omfang om sommeren, som hvis man ikke havde hat kasket på. Yderligere, så kan man med kasketter beskytte sin hovedbund mod sollys, hvis ikke man har noget hår. Det gør håret normalt fint for en, specielt hvis man har tykt hår, men hvis man er skaldet fx., så er det ikke et beskyttet område mod stærk sollys, medmindre man har solcreme eller kasket på.

 

logo på kasketter

Mange forskellige kasketter kommer med et logo på, som fx. ralph. Alligevel, så er der mange muligheder for at få designet sit eget. www.nordictryk.dk er en virksomhed, som tilbyder kasketter med logo på. Får man lavet sit eget logo, så er det en fordel at smide det over på sit personlige tøj. Det kan man hurtigt få gjort hos en specialist forretning. Det kræver bare at man medbringer kasketterne, eller det andet tøj, som der skal logo på.

 

Hvilke design muligheder er der at vælge imellem når man skal have logo på sin kasket?

Kasketter med logo er noget som kan gøres med forskellige logo teknikker. Det kan fx. gøres med vandfarve tryk, gummi tryk eller transfertryk. Specielt til logoer, så bruger man meget foto transfertryk. Dog er den mest oplagt at benytte sig af til hvide stoffer.   Det er også vigtigt at huske at følge de vaskeanvisninger der er for tøj med logo.

 

Vælger man en kasket, og ønsker denne designet med et logo, så er der flere ting man skal være opmærksom på. Man kan nemlig få logoet printet på forskellige måder. Den kan enten formes som en cirkel, eller den kan formes som en trekant, eller som man nu end har lyst til. Det fede ved disse produkter er at det kun er tankerne der sætter grænserne for deres designs. En kasket med logo er ikke lavet af et specielt materiale. Det kræver ikke noget specielt, hvis det skal trykkes. Derfor så kan man også tage sin egen kasket med, og få lavet et logo på den efterfølgende.