Lider du af hudproblemer?

februar 1, 2022 by Ingen kommentarer

Få bugt med det, uanset om det er tør, uren eller fedtet hud. En dansk virksomhed har udviklet en naturlig, vegansk og danskproduceret serie til alle slags hudlidelser.

Vores hud optager ca. 30% af det, vi smører på, i blodbanerne og ofte trænger nogle af stofferne også ind i cellekernen og påvirker vores kemiske struktur. Det er her vendt til din fordel med produkter der er rig på næringsstoffer. De er nemlig ikke kun rene men også rige på ekstrakter og juice pulver fra potente planter, urter, og olier fra nødder og frø.

Uanset om det er tør, uren eller fedtet hud, du døjer med, så har de fundet en unik råvare- og kombination, der afhjælper de fleste almindelige problemer med huden.

Brandet bag hedder SanaNordic® der betår af en naturlig skønhedspleje der er danskproduceret og indeholder hovedingrediensen cannabis juice pulver og hampefrøolie. Serien er, med sit høje indhold af komplekse antioxidanter og fedtsyrer, særlig egnet til at lindre tør og irriteret hud.

Cannabis Juice byder på et naturligt højt indhold af CBD-syre der potentielt er en af de mest virksomme antioxidanter til at genoprette hudens balance. Ved at koldpresse juicen, lynfryse den og derefter frysetørre, har virksomheden bibeholdt flest mulige næringsstoffer.

Alle produkter i serien indeholder rå cannabis juice pulver som er “levende” og 100% raw med uendelige fordele for dig og din hud. Også i hovedbunden, da deres serie inkluderer en hårshampoo med rå cannabis juice, hampefrøolie, arganolie, silkeprotein, og brændenælde. Den er baseret på aloe vera og med et kokos-derivat som naturlig skummer.

 

Hele serien er desuden uden alt det kemiske – og er både fri for silikone, parabener og unaturlige konserveringsstoffer.

Cannabis juice stimulerer hudens receptorer på et dybere plan, hvorefter receptorerne aktiverer kommunikationen imellem cellerne, så de kan regulere sig selv. Derudover er det aktive stof i cannabis juice, CBD-A, en kraftig antioxidant der på kort tid viser en positiv effekt på hudlidelser. Det estimeres, at CBD-A potentielt er op til 50 gange kraftigere en antioxidant end vitamin C, og derfor kan den også være egnet til moden hud.

Udover cannabis juice, indeholder serien hampefrøolie, rav, og grøn kaviar (en fugtgivende og mineral-rig alge) der giver fugt og beskyttelse mod kulde og det skiftende vejrforhold i Norden der udfordrer huden.

Virksomheden har kun valgt lette ingredienser der fugter uden at tilstoppe porerne. Ilt er vigtigt for huden, og der må ikke påføres noget uhensigtsmæssigt, da det hurtigt kan forstyrre balancen i huden.

Et udpluk af de tilgængelige produkter i serien er Multi Balm mod psoriasis og eksem, samt ekstremt tør hud. Face Cream mod rødme, uren hud, tør hud og rosacea. Endelig få også CBD olie i MCT mod akne. MCT olie er nemlig en af de olier der kan tolereres af dem der lider af akne.