Lysterapi er vejen til forøget sundhed og velvære

september 2, 2021 by Ingen kommentarer

Lysterapi ved infrarød stråling er din direkte vej til forøget velvære og sundhed. De infrarøde stråler har en lang række positive effekter på kroppen, og i denne artikel finder du mere uddybende information om hvad lysterapi er, samt hvordan du kan drage fordel af behandlingen.

Hvad er lysterapi med infrarød stråling

Behandling med infrarød stråling har den påvirkning på kroppen, at de terapeutiske infrarøde stråler går helt ind på celleniveau, og varmer kroppen indefra. Når kroppen opvarmes af de infrarøde stråler, begynder kroppen at producerer sved. Når sveden transporteres ud af kroppen, tager sveden de ophobede toksiner i kroppens celler med, hvilket starter en effektiv afgiftning.

Derudover vil opvarmningen af kroppen også medføre en opvarmning af kroppens væv og muskler, ligesom de infrarøde stråler også er blevet påvist at øge stofskiftet og forbrændingen i kroppen. Disse effekter har, i tillæg til afgiftningen af kroppen, i sig selv en lang række gavnlige påvirkninger på kroppen, som vi i det følgende vil beskrive nærmere.

Hvilken effekt får man af infrarød stråling

Selve afgiftningen af kroppen har den effekt, at når kroppens renses for skadelige stoffer, så styrkes ikke mindst kroppens immunforsvar, og deraf din sundhed og velvære. Det vil dertil hjælpe på kroppens evne til at restituere, da afgiftningen sørger for at skille sig af med de mange skadelige stoffer som hæmmer kroppens evne til at restituere.

De infrarøde stråler har også den effekt at de opvarmer kroppens væv, led og muskler, og kan derfor hjælpe på muskel og ledsmerter, samt lindrer hævelser. Ved at muskler, led og væv opvarmes, sker der samtidig en afspænding af de spændte muskler, led og væv, og der opnås derved en afslappende og afstressende effekt.

Hvor kan man blive behandlet med infrarød stråling

Man kan blive forhandlet med lysterapi og infrarød stråling hos en lang række behandlingsklinikker, rundt omkring i hele landet. Her vil man ofte kunne finde de effektive infrarøde saunaer, hvor man opnår en effektiv behandling af hele kroppen på en gang.

Behandling findes dog også i mindre størrelsesorden, hvor man vil blive behandlet med den infrarøde stråling bestemte steder på kroppen. Det kunne eksempelvis være en hævet fod der er forstuvet, eller andre former for skader på kroppen.

Man har dog også den mulighed at få behandlingen direkte hjem i sit eget hjem. Alt det kræver er sådan set at man indkøber en af de specielle infrarøde lamper, og sætter den til i hjemmet, og så skal man blot finde sig et sted hvor man kan nyde behandlingen. De infrarøde lamper fås i forskellige størrelser, hvor man både kan få infrarøde lamper til bordet, men også større modeller som vil kunne behandle hele kroppen. De infrarøde lamper kan dog være forholdsvist svære at opsnuse i fysiske butikker, men kan dog indkøbes hos online igennem en af de mange danske forhandlere af infrarøde lamper.