Mand, kend din halskæde

juni 8, 2022 by Ingen kommentarer

Det er stadig sådan, at de fleste automatisk vil komme til at tænke på kvinde og piger, når de hører om halskæder, øreringe og generelt smykker. Selvom smykker til mænd ellers er godt i gang med at vinde indpas, er markedet for smykker til kvinder stadig langt større.

Den gode nyhed er imidlertid, at udvalget af smykker, målrettet mændene er voksende, og det bliver stadigt mere og mere acceptabelt for mænd at bære synlig udsmykning i form af øreringe og fingerringe. Derudover er halskæder blevet et populært valg for mænd, der gerne vil signalere, at de er modebevidste på den moderne måde.

Halskæder til mænd tjener sådan set alle de samme formål som halskæder til kvinder gør. For de fleste er der tale om udsmykning, hvor overvejelserne altså er rent æstetisk funderet. Her fås der halskæder med alskens forskellige udtryk. Først og fremmest er halskæder mest populære i enten guld eller sølv. Dernæst kan man gå ad den minimalistiske sti og vælge en halskæde uden vedhæng, og som egentlig bare er en ring af sammensatte led. Disse kan så variere i stor grad, og udtrykket kan således skræddersys.

Man kan selvfølgelig også vælge at bære en halskæde med et vedhæng. Her kan der være tale om symboler, der skal symbolisere enten en religiøs overbevisning, et kulturelt tilhørsforhold eller blot hvilken stil, man gerne vil associeres med.

Halskæder til mænd – hvor går man hen?

Mens de fleste større smykkeforhandlere også har et ganske fint udvalg af smykker, inklusive halskæder, til mænd, er der også kommet et marked for forhandlere, der målrettet handler med smykker, designet til mænd.

Et brand, der netop har dette fokus, kunne være danske Jewls. Jewls forhandler smykker til mænd, og som et naturligt supplement til armbånd og fingerringe, finder du altså også et stort udvalg af halskæder.

Disse kommer i en masse forskellige udtryk, hvor tykkelsen og farven varierer. Du kan således vælge de tidligere nævnte minimalistiske halskæder, eller du kan vælge de mere maskuline og bastante produkter. Med eller uden vedhæng og meget andet.

God dansk kvalitet

Forhandlere som Jewls, der sælger danskdesignede smykker, er din garanti for godt håndværk og robuste materialer.

Jewls’ halskæder til mænd er eksempelvis produceret i 316L rustfrit stål, hvorefter de så enten forgyldes eller sølvtones. Materialet er så robust, at du ikke behøver lægge din halskæde fra dig, hverken når du skal i bad eller træne eller noget helt tredje – den holder til det hele, også et aktivt liv.

Ud over at være aldeles holdbar, kan du være helt rolig omkring de gener, det for nogen kan have at bære metal-smykker. Smykker fra Jewls er nemlig fuldstændig fri for skadelige og allergifremkaldende stoffer som eksempelvis nikkel.