MTN VVS – Vil bringe troværdigheden tilbage til vvs-faget

januar 7, 2022 by Ingen kommentarer

Når man skal have udført et stykke vvs-arbejde – måske strejker toilettet eller et vandrør i væggen er sprunget og hele gulvet sejler – er det vigtigt, at du kan stole på den håndværker, der kommer ud i dit hjem for at hjælpe dig med opgaven. Tillid og troværdighed er med andre ord alfa og omega!

Svært at gennemskue regninger og kvalitet af arbejdet

Skjulte gebyrer, regninger, der ikke er til at gennemskue, fusk med timetal og materialepriser – man kan som kunde være nervøs for mange ting, når man får sin regning fra håndværkeren og det kan være vanskeligt at vide, om man har fået det, men rent faktisk har betalt for. Og om arbejdet er udført godt og rigtigt, for den sags skyld. Måske har man ikke selv været ud for en dårlig oplevelse med en håndværker, men så har man sikkert hørt historier fra andre, og det påvirker ens indtryk af hele branchen. Der findes brodne kar også inden for VVS faget, selvom de fleste firmaer udfører deres arbejde samvittighedsfuldt og kompetent. Enkelte firmaer gør noget ekstraordinært for at bringe troværdigheden tilbage til deres fag og sætter en ære i gennemsigtighed i priser og kvalitet af arbejdet.

En troværdig VVS-mand

En af de virksomheder, der gør noget ud af dette er MTN VVS, der er hjemhørende i Stenløse på Sjælland. Her får du på forhånd klart oplyst, hvordan prisen beregnes og hvad regningen indeholder. Så Kontakt MTN VVS hvis du står med en vvs-opgave – det være sig gasinstallationerne, der skal efterses eller repareres, blikarbejde, arbejde på faldstammer, servicering af jordvarme-anlæg eller af pillefyr eller stokerfyr, montering og tilslutning af hvidevarer, montering af brændeovn og skorsten, ventilation, solcelleanlæg eller reparationer eller udskiftning af toilet og autoriseret vvs-arbejde i det hele taget. Her er der vigtigt at få lavet arbejdet i en god kvalitet uden at betale overpris.

Du kan få et tilbud via henvendelse gennem virksomhedens hjemmeside og hvis du også skal bruge en tømrer, mure, elektriker eller maler, har virksomheden også kontakt til sådan nogle. MTN VVS tager også ansvar for at uddanne fremtidens håndværkere og giver deres lærlinge en god uddannelse med forventning am, at de efter endt læretid bliver ansat i virksomheden. Derfor kan det også godt ske, at kunden bliver faktureret for en lærling – og det uanset opgavens type, da de skal prøve mest muligt.