Personlige udfordringer som leder? Få hjælp af en professionel erhvervscoach og undgå tabte penge på guruer

maj 9, 2022 by Ingen kommentarer

Det er ikke nogen nem opgave at være leder. For at få succes skal du som leder kunne navigere rundt mellem mange forskellige udfordringer og forhindringer. Det kan være alt lige fra at fremme teamwork og samarbejde til at løse konflikter mellem teammedlemmer.

Det kræver virkelig dygtighed og finesse at kunne jonglere med kravene til ledelse af et team og samtidig udvise medfølelse og forståelse for dem omkring dig. Der er naturligvis visse træk, som er særligt vigtige for ledere at have for at få succes.

Mental dømmekraft og klarhed er forudsættende

For det første skal store ledere altid stræbe efter at bevare hovedet koldt, selv midt i vanskelige situationer eller stressende omstændigheder. Du skal også have stærke kommunikationsevner, hvilket betyder, at du skal være i stand til at lytte effektivt og formulere deres idéer og intentioner klart og tydeligt.

Derudover skal ledere være modstandsdygtige og tilpasningsdygtige, da de skal kunne klare modgang, samtidig med at de bevarer deres overordnede mål og visioner for øje.

Som leder er du pålagt store krav til din præstation og evne til at kapere i tider og i u-tider. Det er oftest sidstnævnte der for alvor sætter sit præg på dig som leder. Det er derfor forståeligt, hvis du føler, at dine nye rolle som leder til tider er overvældende, hvis ikke generelt er overvældende.

Befinder du dig i sådan én situation, kan det være en rigtig stor hjælp for dig at hente vejledning og hjælp hos en professionel erhvervscoach i dit nærområde. Dvs. er du bosat i København, så bør du finde en erhvervscoach København.

Coachen som redningsperson i kritiske ledelses situationer

En erhvervscoach er en person, som kan hjælpe dig med at udvikle dine ledelsesfærdigheder. Coachen vil her give dig praktiske råd og vejledning samt hjælpe dig med at løse eventuelle problemer i din ledelsesstil.

Erhvervscoaches hjælper typisk deres klienter gennem:

  • Sparring
  • Samtaler
  • Analyseværktøjer
  • Personprofiler
  • Mentaltræning
  • Coaching

Hvis du føler dig fastlåst i din karriere, eller hvis du bare gerne vil tage dine ledelsesfærdigheder til det næste niveau, er det en god ide at arbejde med en erhvervscoach.

Hvor kan jeg finde den rette erhvervscoach?

En hurtig vej til at finde en kompetent erhvervscoach er, ved at gå på Google og søge efter én. DU bør her undersøge vedkommendes online anmeldelser for at se, hvilke coaches der har haft succes med deres kunder.

En anden mulighed er at tale med andre virksomhedsejere, der har haft succes med en bestemt coach, og bede dem om anbefalinger.

I sidste ende indebærer det at finde den rigtige erhvervscoach en del forsøg og fejl, men med tilstrækkelig research og tålmodighed finder du helt sikkert en person, som kan hjælpe dig med at tage din virksomhed til det næste niveau.