Romantisk paraply fx gave til kæresten med hjerter på skærm og specielt håndtag

oktober 14, 2021 by Ingen kommentarer

Køb her den perfekte gave til din kæreste i form af en smuk feminin paraply. Mange har svært ved at finde en gave til kæresten, eller en god paraply til dig selv. Hvorfor ikke give du har kær en smuk retro klassisk paraply. Køb her en rigtig kvindelig paraply i flotte farver som kvinder vil elske. Denne romantiske paraply er en paraply der er både frisk i farven og så sørger den for, at kvinden der bærer den kommer frem til sin destination uden at blive våd overhovedet.

Hun kan således komme frem til et middagsselskab, til en fest eller på arbejde helt tør og med en flot paraply med blonder og pynt, Vi har alle været udsat for at komme udenfor, og stå der og mangle en lækker paraply, sørg for med denne paraply en ekstra god gave til konen eller kæresten at den du har kær ikke kommer til at stå og mangle en flot og brugbar paraply. Denne romantisk paraply med hjerter overalt vil helt sikkert vækker opsigt og som noget som vil blive kommenteret af både mænd og kvinder når den ses i byen.

Størrelsen på denne paraply måler i diameteren 102 cm, skaftet er 89 cm. Paraply her som den perfekte gave til kæresten eller konen den er udstyret med hjerte håndtag skærm af polyester og fremstillet i metal.

Klassisk retro 30’er inspireret paraply med hjerter. Den vil vække opsigt i byen, samtidig med at den beskytter godt mod regnen. Brug den som efterårs paraply. Den stærke skærm skygger godt i det kedelige efterårs vejr.

Smuk paraply her en smuk retro klassisk paraply i form af en smuk paraply. En paraply som i en vil fører tankerne tilbage til de gode gamle dage.

Kærligheds paraply med hjerter på skærmen – Vis din kærlighed !

Rød og sort paraply med klassisk og meget stilet farve. Går du ned ad gågaden med denne smukke paraply, vil du helt sikkert blive lagt mærke til. Denne gave til kæresten er en smuk paraply i et klassisk design med et fint sort håndtag, der giver den en luksuriøst strejf.

Den vejer kun 370 gram, og er derved let at have med sig over alt. Når den er foldet helt ud, har den en diameter på 102 cm. Det er en tilpas størrelse, så den ikke er klodset at gå med, men samtidig kan holde dig dejlig tør på en regnvejrsdag. Paraplyen er designet i polyester, der holder regnen ude, samt metal og buet håndtaget. Det er en rigtig god gave til kæresten selve paraplyen åbnes automatisk, så den foldes ud i et snuptag.

Paraply som gave til kæresten her feminin paraply fra musical

Forestil dig, at du går en tur ned langs torvet. Du kigger interesseret på de mange spændende varer – alt fra lækkert frugt til moderigtigt tøj. Skyerne begynder at trække sig nærmere. Den første dråbe rammer din hånd. På et øjeblik får du hevet den flotte gave til kæresten frem, den kærligheds taskeparaply med røde og sorte paraply med røde hjerter. To sekunder mere og paraplyen er foldet ud i al sin pragt.