Rundt i skoven på el mountainbikes

oktober 2, 2021 by Ingen kommentarer

Højsæsonen for mountainbiketure er så småt ved at dale hen, og det betyder altså også, at priserne på el mountainbikes falder i takt med at færre og færre køber dem. De færreste ved dog, at den fedeste tid på året at køre på mountainbike er efterår/vintersæsonen, hvor vejret er vådt og råt.         

El mountainbikes er oplagt til de mere krævende ture

Det skal ikke være nogen hemmelighed at vanskeligt vejr som regn, blæst og eventuelt snevejr, er med til at vanskeliggøre en tur på mountainbike. Det kan derfor let betale sig at købe en el mountainbike da dens indbyggede motor gør det lettere, at cykle op ad mere krævende stigninger, samt vanskelige skovbelagte overflader fyldt med eksempelvis trærødder og andet skovgrums.

Vi cykler mere end nogensinde før

Man ser en stigende tendens til at folk i især storbyerne er begyndt at cykle til og fra arbejde, og for de flestes vedkommende handler det om flere ting. Man sparer penge og så er der samtidig en klimabevidsthed i det at man vælger at tage cyklen fremfor en bil som er en kæmpe klimasynder. Et andet sted hvor cykling også trender i øjeblikket er cykling som hobby, hvad end det er landevejscykling eller mountainbike, det betyder altså også at efterspørgslen for gode kvalitetscykler er stigende, og der handler det altså for producenterne om at følge med. Heldigvis er det lettilgængeligt at finde topkvalitets cykler, herunder el mountainbikes, som er et oplagt valg når man skal begive sig ud i at køre mountainbike i noget mere udfordrende terræn.

Den gode samvittighed og sunde fornuft

Der er mange gode grunde til at cykle. Først og fremmest får vi frisk luft og en mulighed for at få noget motion. Noget andet er at det selvfølgelig også kan spare os for en masse penge, da der er ingen tvivl om at det er billigst at være cykelejer end at være bilejer, samtidigt kan man også spare penge ved at undgå offentlig transport til og fra arbejde, eller en eventuel biloptankning. Det giver altså en masse gode samvittighedspoint at køre på cykel, både i forhold til sundhed, økonomi og ikke mindst det at man gør en klimaet en tjeneste ved ikke at bruge andre transportmidler. Gør dit helbred, klimaet, din pengepung og dig selv en tjeneste og køb en topkvalitets el mountainbike.