Brudekjole kollektion 2023/2024

oktober 27, 2023 by Ingen kommentarer

Vi bevæger os stille og roligt mode årets udgang. Og dermed også slutningen på årets brudekjole kollektion 2023. Det vil sige at vi der nu kommer en ny kollektion frem for 2024. Det er ikke nødvendigvis et must at vælge en kjole fra den nyeste kollektion. Det er bare som med alt andet mode, nogen nye og anderledes modeller som designerne mener passer til tiden. 

 

Ingen kompromis

Du behøver ikke føle dig nødsaget til at købe en dyr kjole fra næste års kollektion, der er rigeligt med smukke og tidssvarende kjoler fra 2023, og man kan sagtens finde en kjole som er fra 2022 eller ældre, som passer til tidens mode. Det handler mest om at komme til den rette brudekjole forretning, eller rettere den rette person i butikken. Hvis du finder en som, forstår dine ønsker, og som måske endda selv er skrædder. Kan det sagtens være at kjolen fra 2021 kollektionen, passer perfekt til dine ønsker, når skrædderen lægger sin hånd på kjolen. Der kan altid syes lidt på, eller pilles noget af. Og så ender du måske ud med en helt specielt designet kjole kun til dig. 

 

Vælg den rigtige kjole

Nogen føler sig utilpas ved tanken om at skulle have en stor og tung brudekjole på hele dagen til sin fest, og man er måske ikke lige typen der ellers går med store kjoler. Det er vigtigt at fortælle sin rådgiver om de ønsker man har så hun kan finde de modeller der passer dertil. Det er muligt at få brudekjoler som er korte, eller måske en traditionel brudekjole hvor den nederste del kan tages af eller forkortes efter kirken. Det vigtigste er at du føler dig tilpas i kjolen, for på sådan en stor dag er der mange andre ting der skal tage dit fokus end at kjolen driller.

 

Budget jagt

At købe en brudekjole behøver ikke være en alt for dyr omgang på 20-30.000 kr. Mange flotte kjoler starter ved ca. 8.000kr. Der findes også brugte kjoler hvis man virkelig skal spare på kjolebudgettet. Det kan være en god ide at holde øje med udsalg i butikkerne når sæsonen er ved at være slut. Det er typisk hen på efteråret, at kjolerne fra den tidligere kollektion kommer på tilbud. Eller måske de resterende størrelser som ikke er blevet solgt. Og der kan du være heldig at netop din størrelse er tilbage, i en model som lige er dig.

 

Efter festen

Når den store dag er forbi, og festen har gjort sit indtog i minderne. Så står du tilbage med en brudekjole der måske ikke passer ind i andre festligheder. Her er det selvfølgelig muligt at sælge den brugt, eller også kan du tage den med til den skrædder som solgte dig den. Hun kan måske hjælpe dig med at lave den om til en smart fest kjole, så den ikke bare hænger i et skab og går til spilde.