Enkelt design

juli 11, 2022 by Ingen kommentarer

Der har i mange år været fokus på, at man skal værne om og beskytte miljøet. Det har gjort, at der er sket en række ting inden for udviklingen af grøn energi. Vindmøller er blevet placeret i vindmølleparker landet over, mens der stadig er et stigende antal danskere, som vælger at få påmonteret solceller på deres huse. Solceller kan på grund af deres store og robuste udseende hurtigt blive iøjnefaldende. Derfor vælger nogle mennesker ikke at få sat solceller på deres hus, da de simpelthen ikke kan lide at kigge på dem. Lige netop dette problem har virksomheden Ennogie gjort op med. De har fået skabt og produceret solcelletage. Det gør, at solcellerne er skjult nede i taget, og at man derfor ikke kan se dem på samme måde udefra. Med et solcelletag bliver det derfor muligt at få grøn energi i ens hus, trods man ikke er fan af udseendet på almindelige solceller. Dermed kan man godt bidrage til den grønne omstilling uden at skulle gå på kompromis med sit hus og dets udseende. Udover at være skabt i en simpelt og enkelt design, der er langt blidere for øjet, er der også andre fordele ved at få påmonteret et solcelletag.

Simple montageprincipper

En af fordelene ved et solcelletag er, at man ikke behøver at få det påmonteret af en autoriseret elektriker. Det behøver ikke at være kompliceret, selvom det kan være en stor opgave. Et solcelletag fra Ennogie kan nemlig monteres af alle former for håndværkere. Det kan det, da taget er produceret til at montagearbejdet skal kunne gøres på en simpel og nem måde. Derfor kan det ordnes af alle med erfaring indenfor branchen og ikke kun elektrikere. Dermed kan man spare penge på montagearbejdet, da man ikke skal være opmærksom på de forskellige krav eller have en elektriker med i alle beslutninger. Det eneste en elektriker skal gøre i arbejdsprocessen er at tilkoble AC-BUS kablet til bygningens eltavle, så det sker på en forsvarlig og ordentlig måde. Det er dog også det eneste krav, der er, når man skal montere et solcelletag fra Ennogie.

Gør det selv

Det er dog ikke nødvendigt at få en håndværker udefra til at ordne dit solcelletag. Man kan også gøre det selv. De simple montage- og systemprincipper gør det muligt at påmontere taget, såfremt man har teknikker og egenskaber inden for håndværksfaget. Det vil sige, at du som enkeltperson kan spare endnu flere penge ved at vælge et solcelletag fra Ennogie. Er du erfaren i håndværksfaget bliver det ikke et problem for dig at få sat dit solcelletag op. Det er dog muligt at tilkøbe en opstartspakke, hvor du kan en erfaring mand ud på stedet til at vejlede dig gennem selvmonteringen.