Fedtfrysning

januar 24, 2022 by Ingen kommentarer

Selvom man kan komme langt med motion, styrketræning, sund mad og rigeligt med væske, vil der bare altid være nogle områder på kroppen, hvor det er sværere at forbrænde overskydende fedt. Især for kvinder gælder det, at man kan være genetisk disponeret for at beholde visse fedtdepoter – uanset hvor meget man så træner. Går du også rundt med en frustration over, at det sidste fedt på din mave, hofter, arme eller lignende bare ikke vil forsvinde, så er der dog ingen grund til at give helt op. Takket være ny teknologi og innovative opfindelser findes der i dag et alternativ til at træne fedtdepoterne væk: nemlig fedtfrysning!

 

Fedtfrysning har eksisteret i flere årtier. I starten var det dog en behandling, som var forbeholdt rige amerikanere, og som vi i Danmark slet ikke havde hørt om endnu. I dag ser det helt anderledes ud. Den smarte og alternative behandlingsmetode har virkelig vundet indpas, også her i Skandinavien, hvor alle og enhver nu kan gøre brug af fedtfrysning.

 

Men virker det faktisk?

 

De fleste af os er vokset op med fortællingen om, at den eneste måde, hvorpå man kan tabe sig, er ved at træne lidt mere og spise lidt mindre. I dag er dette dog ikke den eneste løsning. Fedtfrysning er kommet for at blive.

 

Hos Shaping Studio, som ligger både i Randers og i Egå nord for Aarhus, tilbyder de fedtfrysning til alle deres kunder. Personalet bag Shaping Studio beretter om, at deres nye kunder ofte spørger nysgerrigt ind til fedtfrysning – primært fordi, de næsten ikke kan tro på, at det virker. Men jo, fedtfrysning virker, og det er endda videnskabeligt bevist. Når fedtet fryses ned til minusgrader, vil fedtcellerne krystallisere og opløses, og dermed forsvinder fedtet. Det er klart, at processen tager tid, og du kan dermed ikke se resultaterne, så snart du rejser dig fra behandlingen. Efter 8 til 12 uger vil resultatet virkelig blive tydeligt, og du vil for alvor kunne se, at fedtfrysning er en højest effektiv behandlingsform.

 

Er fedtfrysning dyrt?

 

Det er klart, at det ikke kan være helt billigt at blive behandlet med den nyeste og mest effektive teknologi inden for fedtfrysning. Hos Shaping Studio har de dog prøvet at sætte deres priser for fedtfrysning helt i bund, således at så mange som muligt kan benytte sig af deres gode tilbud. Inden du påbegynder en behandling med fedtfrysning, skal du til en indledende konsultation, hvor det søde personale hos Shaping Studio vil fortælle mere om behandlingen og undersøge din krop og særligt de områder, som du ønsker at få behandlet. Denne konsultation er helt gratis. Selve fedtfrysningen koster herefter 3000 kroner for ét område, 4500 kroner for to områder og 6000 kroner for tre områder. Jo mere du vælger at få behandlet på én gang, jo billigere bliver det altså.