Find den rette tømrer i Køge

februar 16, 2022 by Ingen kommentarer

Søger du en lokal tømrer i Køge, der er professionel og som altid udfører arbejdet til punkt og prikke plus med stort engagement. Så er MC Byg det oplagte valg.

Tømrerarbejde er en tillidssag

Det er for mange mennesker ekstremt vigtigt med at have stor tillid, når der skal vælges en tømrer til tømrerarbejde i hjemmet eller måske til sommerhuset. Det er en stor tillid, der bliver overladt til fremmede mennesker, der kommer ind og forandrer end private områder. Derfor ønsker langt de fleste mennesker at gøre brug af lokale med tømrer med stor troværdighed.

Eksperter på alt slags tømrerarbejde

Hos MC Byg er de eksperter på et bredt område indenfor tømrerarbejde. Det er både store og små opgaver, der kan løses af det professionelle lokale tømrerfirma i Køge. Bag alt arbejde fra MC Byg ligger stor passion for at håndværket skal være af højeste kvalitet og dks udføres super effektivt. Desuden får du altid den bedst kundeservice, så du helt sikkert kan se tilbage til forløbet med stor tilfredshed.

40 års erfaring

Det er altså en enorm vigtig parameter for langt de fleste mennesker med stor tryghed, når de bestiller tømrerarbejde. Det er de bevidste om hos MC Byg, og de har gennem de sidste 40 år lyttet til og haft fokus til deres kunders behov. Dette har ført til at fokus på kommunikation med deres kunder, hvilket oftest fører til stor tilfredshed. En kommunikation der skal stå på under hele forløbet fra bestilling af jobbet til byggeprojektet, er færdiggjort. Det er super vigtigt at undgå misforståelser, og også tilbuddet skal være grundigt udarbejdet. Grimme overraskelser skal undgås.

Prisen kan overraske

Mandag håndværkere har ry for at priserne kan være overraskende høje. men hos MC Byg opererer de med en række særdeles fair priser. Arbejdet udføres i den bedste kvalitet, men det er altid til konkurrencedygtige priser. Du får ganske enkelt altid det bedste tilbud hos MC Byg.

Byg Garanti

For at tilføre ekstra tryghed overfor kunderne er de hos MC Byg medlemmer af Byg Garanti. En ordning der gør at kunderne hos MC Byg er dækket i forbindelse med synlige skader i op til 10 år efter udført arbejde. Kunderne er ligeledes dækket for op til 150.000 kroner per byggesag. En stor fordel for dig, der har betænkeligheder med at vælge en tømrer til dig vigtige arbejde i dit hjem.