Grunde til, at små virksomheder har brug for en hjemmeside

februar 1, 2023 by Ingen kommentarer

Hvis du skulle skrive en liste over prioriteter for at starte og drive din lille virksomhed, hvor passer en professionel hjemmeside så ind? Nogle gange føles det ikke engang nødvendigt.

 

I dagens verden opbygger mange virksomheder troværdighed og får kunder gennem sociale medier, ofte gratis – hvorfor skulle du bruge en hjemmeside? Vi vil imødegå det ved at spørge, hvorfor ikke? Der er snesevis af grunde til, at det er vigtigt for små virksomheder at have en hjemmeside.

 

Hvis du er i tvivl, så tag et kig på listen og gør dig klar til at blive inspireret.

 

1. Hjemmesider ser professionelle og troværdige ud

Medmindre du er meget heldig, har du brug for en virksomheds hjemmeside, så folk stoler på dit brand. Det lyder overfladisk, og det er fordi, det er det.

 

At have en professionel hjemmeside, der er gennemtænkt designet og fyldt med interessant indhold, vil i høj grad bevise din troværdighed som en lille virksomhed.

 

Selvfølgelig, hvis dit websted er spækket med pop-ups, bannerreklamer og tvivlsomme links, vil potentielle kunder hoppe væk på et øjeblik. Så her er, hvordan du holder det troværdigt:

 

  • Få et tilpasset domænenavn og en troværdig domænenavn for at vise, at du har investeret i meningsfuld virksomhedsbranding.
  • Brug tid på designet af din hjemmeside, da dette vil være centralt for din virksomheds troværdighed. Betal ekstra for at slippe af med annoncer.
  • Tjek grammatikken og stavningen af din hjemmesidekopi – selv den mindste tastefejl kan slå potentielle kunder fra.

 

2. Kunder forventer, at enhver virksomhed har en hjemmeside

 

Udover at give din virksomhed troværdighed og en professionel kant, kan en hjemmeside bevise over for potentielle kunder, at din virksomhed faktisk eksisterer.

 

Vi siger ikke, at alle er konspirationsteoretikere – det er mere, at mund-til-mund-marketing og søgemaskineresultater ofte kan være forkerte, forældede eller ikke troværdige.

 

Det kan virke indlysende, men kunder forventer normalt, at virksomheder giver de mest opdaterede oplysninger om sig selv. Her er grunden til, at en hjemmeside er den bedste løsning:

 

  • En dedikeret kontaktside vil hjælpe potentielle kunder med at få forbindelse til din virksomhed ved hjælp af en virksomheds-e-mail eller et telefonnummer, plus du kan dele dit kontors placering.
  • Du kan matche dine sociale mediehåndtag med dit domænenavn for at sikre, at nutidens digitalt kyndige brugere er i stand til at finde dig på enhver kanal.
  • Et websted er det bedste sted at fortælle din historie som en lille virksomhed og tiltrække loyale kunder – du har kontrol over fortællingen.

 

3. Hjemmesider er overkommelige og nemme at lave

En hjemmeside plejede at være dyr, tidskrævende og svær at lave. Det er ingen overraskelse, at mange virksomhedsejere stadig er overbevist om, at de simpelthen ikke har brug for en hjemmeside.

 

I dag behøver du dog virkelig ikke at være teknisk kyndig for at få en tilstedeværelse på nettet. Det er nemt, overkommeligt at bruge en hjemmesidebygger og giver professionelle resultater.

 

Du kan bruge webstedsbyggere, uanset om du har brug for et simpelt websted for små virksomheder eller en onlinebutik.

 

4. Du kan tiltrække nye kunder

Der er intet galt i at have en blomstrende lokal virksomhed, der tjener lokalsamfundet. Men du har måske endnu flere kunder klar til at bruge penge hos dig – hvorfor gå glip af det?

 

Et websted gør det nemt for nye kunder at falde over din lille virksomhed organisk som en del af en Google-søgning, eller endda bevidst gennem en henvisning.