Luxreaders Black Friday 2021 

november 3, 2021 by Ingen kommentarer

Fejr Black Friday med et par briller fra onlinebrandet, Luxreaders. Forretningen med over 100 forskellige typer briller, sælger deres kvalitetsbriller til fordelagtige priser. Det her er din chance for at købe nogle blue light briller, der kan beskytte dit syn og/eller et par solbriller der sørger for at du kan se godt ud på stranden. 

Black Friday er et af årets største e-handels begivenheder, hvor der købes stort ind af varer af enhver art. Når folk tænker på Black Friday, er det oftest i forbindelse med køb af dyrt tøj og elektronik, såsom nye iPhones. Den gennemsnitlig forbruger, tænker derfor som oftest ikke på køb af briller, selvom der faktisk er en del penge af spare.

En af de mange ting, som har ændret sig meget i løbet af Covid-19 pandemien, er den måde folk griber deres dagligdag an på. Eksempelvis, er der sket et paradigmeskift, når det kommer til digitalisering af undervisning og arbejde etc. At handle er ligeledes blevet påvirket under nedlukningen og folk har været nødsaget til at handle digitalt, i stedet for at gå ned i den lokale butik. Det har tvunget en masse virksomheder og undervisningsinstitutioner i at tilpasse sig digitalt. Luxreaders er en af de virksomheder, der har været i stand til at kunne drive forretning udelukkende ved brug af nettet.

Et perfekt eksempel på, hvordan Luxreaders har været innovative i deres brug af digitalisering, er deres Try-on funktion og personlige Styleguide. Her er det muligt for forbrugeren at finde ud af, hvilke par briller vil se bedst ud på dem, ved at kunne prøve brillerne på, i et virtuelt omklædningsrum.

Oversigt over Briller

Luxreaders tilbyder over hundrede typer af brillestel til deres kunder. De har læsebriller, blue light briller og solbriller. Med over 60 forskellige muligheder i de forskellige kategorier, så er der noget til enhver person. Brillerne er prisvenlige, men af høj kvalitet i både design og materiale. En af de gode ting ved virksomheden er, at købsprocessen og service, er super enkel. Man har mulighed for at købe et par briller og hvis man vil returnere sine briller, så er der gratis fragt og retur. Hvis du finder forskellige slags briller, som du godt kan lide, kan man købe tre par briller for prisen for to.

Black Friday og Cybermonday  

Luxreaders har tilbud kørende i løbet af Black Friday indtil Cyber Monday. Dvs. at du har ikke kun én dag, men hele fire dage til at købe, et par briller til en fantastisk pris.

Gå til Luxreaders side, for at skrive dig op til VIP-listen og modtag eksklusive tilbud i løbet af ugerne op til Blackfriday.