Nyt træningskoncept med Træningsklubben

oktober 11, 2021 by Ingen kommentarer

Der er mange mennesker, der kan sige ”ja” til, at de har brugt rigtig mange forskellige metoder for at forsøge at komme i form. Det kan være, at du også kan skrive under på, at det er noget, der har taget tid fra dig. Det kan være, at du bare ikke har fundet den metode, der passer til dig. I denne artikel kan du læse mere om et nyt træningskoncept med træningsklubben, som måske er noget for dig, hvis du er heldig. Du kan i hvert fald starte med at læse med i denne artikel, og så bliver du med garanti meget klogere på, om det er noget, du skal melde dig til.

Personlig træning hitter blandt folk

I dag er der mange, der benytter sig af personlig træning, når de træner. Det betyder, at der er en personlig træner, som kan hjælpe dig (og eventuelt andre) med at komme i form. Men det er ikke noget nyt, at der findes personlige trænere. Det er til gengæld noget nyt, at der er kommet noget, der hedder træningsklubben. Du kan f.eks. finde Personlig træning i Randers gennem træningsklubben.

Hvad er træningsklubben?

Man kan sige, at træningsklubben er en form for sammentrækning mellem det at have en personlig træner og være medlem af et team. I denne pakke får du ikke bare en personlig træning med en personlig træner en gang i ugen. Du kan også glæde dig over, at du får muligheden for at deltage i forskellige foredrag, hvor du f.eks. kan blive klogere på ting, der også er vigtige i forbindelse med træning, som f.eks. kost og søvn.

Bliv motiveret af før/efter billeder

Hvis du før har set før/efter billeder, så er det måske noget, der har motiveret dig til selv at gøre en indsats for at komme i god form. Så kan du også med fordel få taget et før og efter billede, så du er sikker på, at du kan se det fremskridt, du har gjort dig.

Meget, meget mere

Men træningsklubben er også et sted, hvor man kan mødes med de andre, der er medlem. Det kan f.eks. være, at du gerne vil deltage i forskellige bootscamps i weekender, eller at du synes, det kunne være sjovt at deltage i forskellige arrangementer, som f.eks. en julefrokost, sommerfest eller lignende sammen med de andre, der også er med i træningsklubben. Det kan være, at du skal overveje, om dette er din nye træningsform?