Patientskadeerstatning

januar 17, 2022 by Ingen kommentarer

Når du bliver behandlet på et offentligt eller privat sygehus, er det altid med det formål, at du skal få det bedre. Desværre er det uundgåeligt, at der sker fejl, og selv de mest gennemprøvede behandlinger kan dermed slå fejl. Oplever du at pådrage dig skade, imens du er patient på et sygehus, for eksempel under en operation, så har du naturligvis mulighed for at søge økonomisk erstatning for din skade. Denne form for erstatning kaldes for patientskadeerstatning og udbetales i de fleste tilfælde af hospitalets egen ansvarsforsikring eller af det offentlige system.

 

Er det svært at søge om patientskadeerstatning?

 

Det er ikke som sådan svært at søge om patientskadeerstatning. Dog er det helt naturligt, at man, efter at have været inddraget i en ulykke imens man var patient, er meget mærket af ulykken og kan have svært ved selv at skulle tage initiativet til at oprette en erstatningssag. Derfor kan det for mange virke befriende og som en hjælpende hånd at ansætte en professionel advokat med speciale i erstatningssager til at køre sagen.

 

Hvad kan en advokat hjælpe mig med?

 

Har du pådraget dig en alvorlig og måske endda kronisk skade efter en operation eller lignende, så kan erstatning være altafgørende for din fremtid. Hyrer du en advokat til at køre din sag, er du sikret, at du får den erstatningssum, som du juridisk set er berettiget til. Det ses desværre alt for tit, at folk får et forkert beløb i patentskadeerstatning, fordi de ikke selv er klar over, hvor meget de er berettiget til. Har du lidt stor overlast, eller er din skade meget omfattende, er det som regel ikke småpenge, der er tale om, når du modtager din erstatning.

 

Udover at sørge for, at du får udbetalt det rette beløb, kan en advokat også hjælpe dig med at få dannet et overblik over din sag, at få indsamlet det nødvendige dokumentation til sagen samt at kontakte alle de rigtige parter i sagen. Ofte kan det være svært alene at finde ud af, hvem man helt præcist skal kræve erstatning fra – alt dette vil advokaten fra start have fuldstændigt styr på. I mange tilfælde kan det dermed sagtens betale sig at investere i professionel juridisk hjælp.

 

Hvilken advokat skal jeg opsøge?

 

Det er naturligvis vigtigt, at du opsøger en advokat eller et advokatfirma, som har speciale i erstatningssager. Patientskadeerstatning er en alvorlig og kompleks sag, og jo mere erfaring advokaten har med netop disse sager jo bedre. Mangler du en advokat til at søge patientskadeerstatning for dig, kan du med fordel kontakte advokatfirmaet LRP i Horsens. Hos LRP har alle deres advokater mange års erfaring med erstatningssager, og du vil dermed være i yderst gode hænder, hvis du vælger at kontakte LRP.