Sådan skaber du den perfekte ”man cave”

oktober 10, 2022 by Ingen kommentarer

En “man cave” er et rum i hjemmet, hvor en mand kan slappe af og dyrke hobbyer uden at blive forstyrret af kvinder eller børn. Nogle vil måske se dette som et forældet begreb, men sandheden er, at de fleste mænd stadig har gavn af at have et rum, der er deres eget. I en verden, hvor mænd ofte forventes at være forsørgere og følelsesmæssig støtte for deres familier, kan en mandegrotte give et tiltrængt pusterum fra hverdagens krav. Det kan også være et sted, hvor mænd kan socialisere med andre mænd uden at føle sig nødsaget til at lægge en facade på og bare være sig selv, og bare være sammen om en fodboldkamp.

Sådan kommer du i gang

Først og fremmest skal du finde et sted hvor du kan bygge din ”man cave”. Hvis du har et rum i dit hus der står tomt, eller en garage du ikke bruger, er det ideelt til formålet. Omvendt, så kan man også bygge en tilbygning i haven eller måske endda et godt og gammeldags træhus. Uanset hvad, så er det første skridt at finde et sted hvor du kan bygge din cave. Du kan også tænke kreativt og måske finde en måde at rykke rundt i dit hus på, så længe du har din partner med på idéen. Ellers kan det godt gå hen og blive et mindre sjovt projekt, som i stedet for at bringe dig glæde, blot giver dig en mavesur partner, som ikke støtter dig.
Faktisk, så bør det første du gør, være at snakke med din eventuelle partner og få godkendt dit projekt.

Dette skal din cave indeholde

Det er selvfølgeligt forskelligt fra mand til mand, hvad man gerne vil have i sin ”man cave”, men de fleste vælger at installere en bar og en stor fladskærm, som man kan se forskellige former for sport og film på. Mange mænd har også en stor forkærlighed for LED-lys, så hvis du er en af dem, så er det bare at gå amok. Hvis du har et sportshold som du følger tæt, kan du også udsmykke din ”man cave” med billeder, plakater eller andre typer af memorabilia. Det er dig, der ved hvad du finder mandligt og værdigt til din ”man cave”. Hvis du mangler inspiration til hvad der er mandligt, kan du finde det på Alt til mænd, som er en portal fyldt med forskellige artikler indenfor mange forskellige kategorier og emner, alle sammen målrettet mænd. Her