Tandbro åbner den 3. tandklinik på Amager

december 8, 2021 by Ingen kommentarer

Tandlægeklinikken Tandbro i København åbner nu en ny klinik på Amager. Tandbro tilbyder alle patienter den absolut højeste kvalitet, men til relativt lave priser. De har stor erfaring i behandling af patienter med tandlægeskræk og har et bredt udvalg af behandlinger, som de kan udføre.

Behandlinger på Tandbro tandklinik

Da Tandbro åbner 3 klinik på Amager får en større del af København mulighed for god tandpleje tættere på. Om du har huller i tænderne, tandkødsbetændelse eller andet har du mulighed for at få det lavet hos Tandbro. Derudover er det en stor fordel for dig som patient, hvis du lider af tandlægeskræk at have tandklinik hos netop dem. De har meget erfaring med behandling af patienter med tandlægeskræk, og derfor kan du forvente de bedst mulige behandlinger for dig.

Generelt tilbyder Tandbro et bredt udvalg af forskellige behandlinger – heriblandt Invisalign. Invisalign åbner muligheder for, at du kan få rettet dine tænder, uden at det vil være tydeligt for nogen omkring dig. Invisalign er usynlige skinner, og hos Tandbro har de et dedikeret Invisalign team, der yder hjælp, til de der ønsker at få rettet tænder uden at bære en tydelig bøjle, der ændrer udseendet på én fuldkomment. Ikke alle kan få Invisalign, men gælder det mindre skævheder, kan det oftest lade sig gøre. Dette kan du få meget mere at vide om, hvis du opsøger Tandbro angående et Invisalign forløb. Skinnen bruges, under forløbet, i alle døgnets 24 timer, med undtagelse af måltider og tandbørstning. Det afhænger af hvert tilfælde, hvor længe skinnen skal bæres. Man vil af og til skulle til tjek, og derudover skal skinnen fornyes i takt med, at dit bid ændrer sig. Du kan læse om priser og fordele ved Invisalign hos Tandbro.

Akut tandlæge

Endnu en fordel ved Tandbro er at klinikken fungerer som en akut tandlæge. Dette vil sige, at i deres åbningstider kan du altid få en akuttid. Tandpine er enormt smertefuldt og utroligt ubehageligt. Derfor kan det være nødvendigt at besøge en tandklinik akut. Dette kan du gøre hos Tandbro, hvor alle akutte patienter er garanteret behandling på samme dag. De holder lukket på søndage og helligdage, men ellers har de altid åbent og tilbyder hurtig tandbehandling.

Med Tandbros 3. klinik på Amager har de kapacitet til endnu flere patienter, så hvis stedet lyder som det rette for dig, handler det bare om at opleve det på egen krop, og se om det er det rette.