Træpiller på tilbud er sund fornuft

april 6, 2022 by Ingen kommentarer

Træpiller består ganske enkelt af sammenpresset træ, som du bruger til at fyre med i din pillebrændeovn eller i dit pillefyr. Træpiller giver en rigtig god opvarmning i dit hjem samtidig med, at selve afbrændingen af træpiller er CO2-neutral. De er nemme at tænde, da de antænder med det samme, så du behøver ikke være spejder for at beherske træpillerne.

Spar penge på træpiller

Træpiller laves ved at en maskine komprimerer, eller sammenpresser, savsmuld, træstumper, mv. fra træproduktionen til disse små kompakte piller, der har vist sig at brænde meget mere effektivt end alle andre typer træ. Der er altså tale om 100% biologisk materiale.

Årsagen til at det er sund fornuft at fyre med træpiller skyldes, at det har både økonomiske og miljømæssige fordele:

  • Køber du træpiller af god kvalitet, sikres du en høj brand-værdi og således også økonomisk værdi, da dine træpiller vil holde længe
  • Miljøet skånes ved at bruge træpiller, da alternativet jo fx er kul og olie

Træpiller kan bestilles på nettet og blive leveret hjemme hos dig, så du slipper for at slæbe dem. Det er en god idé at holde øje med, hvornår træpillerne er på tilbud, se Træpiller tilbud, da der kan være meget at spare.

Indkøb af træpiller

Når du køber træpiller spiller indkøbets størrelse en stor rolle på prisen. Jo større mængder, des lavere pris. Faktisk så meget, at prisen kan variere fra lidt under 2 kr. til lidt over 5 kr. pr. kilo, se Træpiller tilbud. Så hvis du har mulighed for at opbevare træpillerne, giver det rigtig god mening at købe stort ind. Man kan købe træpiller i sække, det er den mindste form, træpiller kan købes i og helt op til indkøb i paller. Selve træpillen fås også i forskellige størrelser afhængig af, om du bruger pilleovn eller pillefyr, hvilket du skal være opmærksom på.